87 Bronco Alignment Specs

The Ford Bronco var en tidlig sport utility vehicle som ble lansert i august 1965 og produsert gjennom 1996 . Den Bronco inneholdt en regulerbar fjæring som er nødvendig regelmessig justering , ofte referert til som "innretting ". Fabrikkens spesifikasjoner for justeringen var de samme for alle modeller av Bronco i 1987 . Caster

Caster er både bakover og forover tilt av styringsgruppen knoke fra den sanne vertikale . Caster er måling i vinkler som er ansvarlig for retningsstabilitet . The Bronco caster vinkelen skal være den samme på både venstre og høyre hjul . Vinkelen må være 4-6 grader med bilen satt til fire inches med ridning høyde , både på for-og bakhjul .
Camber

Målt i grader , er camber den utover eller innover skråstilling av hjulet i forhold til midten av kjøretøyet . The Bronco camber vinkelen skal være den samme på både venstre og høyre hjul . Vinkelen må være fra + ¾ til 2 ¼ grader med bilen satt til fire inches med ridning høyde .
Toe

Toe er forskjellen mellom ledende og etterfølgende innvendige sidene på forhjulene . Toe -in spesifikasjonen er 1/32 inches .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133692.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance