Hvor stor en frontrute Crack kan være fikset ?

Du merker en 6 - tommers sprekk i frontruten på bilen din . En frontruten erstatning ikke er mulig på din nåværende budsjett. Kan den skadede frontruten repareres ? Sjekk din forsikring

Auto forsikringsselskapene forskjellig på hvordan de avtale med sprakk frontruter . De fleste retningslinjer som dekker glass brekkasje vil godkjenne en reparasjon hvis sprekken kan dekkes med en dollarseddel . Det er omtrent seks inches . For sprekker større enn seks inches din forsikring leverandøren kan kreve en full frontruten erstatning .
Bilder Reparasjon større sprekker

Høyere skade egenandeler kan tvinge deg til å vurdere å reparere en sprekk lenger enn 6 inches . New reparasjon teknologi kan reparere sprekker opp til 24 inches i lengde avhengig av hvem som utfører reparasjon og hvilken metode som brukes .
Hvordan er en Crack reparert?

Et lite hull er boret i den ene enden av sprekken . Spesielle verktøy injisere et glass helbredelse harpiks inn i sprekken tvinge den fulle lengde av sprekken . Tilgangen hullet er også fylt med harpiks . Når harpiksen herder det er polert for å fullføre prosessen . Lappesaker er tilgjengelig på bilen deler butikker for gjør- det- yourselfer .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133615.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance