Turbo 350 Girkasse Verktøy

Turbo Hydramatic 350 er en type automatgir laget av General Motors (GM). Disse sendingene var vanlig i 1960 og 1970. På 1980-tallet ga Hydramatic vei til fire-og fem-trinns automatgir, men beholdt sitt navn. I dag er GM Hydramatic 350 kalt "tre-trinns Powerglide" og kjører i dra syklistene. Arbeidet med denne overføringen krever en rekke ulike verktøy, og noen må være kompatibel med Turbo 350. Slide Hammer

Du vil trenge et lysbilde hammer overføring for å fjerne pumpen foran boltet til overføring saken.
Clutch-fjærkompressor

En clutch våren kompressor gjør det mulig å fjerne reverse lav /revers clutch stempelenheten. Mange auto deler butikker selge eller leie dette verktøyet. GM angir en Kent-Moore verktøy for arbeidet med Turbo 350.

Snap Ring Tenger

Snap ringene holder overføring er deler på plass. Snap ring tang med en rekke tips kan hjelpe strekke både interne og eksterne låseringene. Disse tang, laget av en herdet metall, ofte selges i sett med et sett av forskjellige størrelser for å jobbe med ulike størrelse ringer.
Nøkler

Du trenger en åpen fastnøkkel å installere overføring til motoren bolter. Du må justere tverrbjelken og bruke en socket fastnøkkel til å stramme boltene. De to oljekjøler rør krever et annet verktøy. Du må bruke en konisk mutter fastnøkkel til å sikre hvert rør. Du må bytte speedometer kabelen som en av de siste trinnene i å installere overføring. En fastnøkkel lar deg bolte den på plass. De to oljekjøler rør krever et annet verktøy. Du må bruke en 9/16- eller 1/2-inch bluss mutter fastnøkkel til å sikre hvert rør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133804.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance