Profesjonell Metal Polering Tips

Regelmessig polering metall gjør det ikke bare ser bra ut, det hjelper også å bevare sin struktur ved å hindre oksidering. Vær imidlertid oppmerksom på at ulike metaller krever forskjellige typer polish og polering teknikker, fordi hvert metall er sammensatt av en annen molekylær struktur påvirker dens styrke, stivhet og tetthet. Hvis du bruker feil polish du kan skade metall, etterlot stygge riper langs overflaten. Polering Gold
Prøv ikke å håndtere gull når polering det.

Rent gull er en av de mest delikate metallene som finnes, noe som er grunnen til at det vanligvis er blandet med andre metaller (vanligvis nikkel eller sink) for å gjøre det vanskeligere. Når det kommer til polering gull, husk å ikke håndtere metallet mer enn du trenger (det er best å bære tøy hansker), kan som syren i svetten din fjerne beskyttende voks i den polske du nettopp har gnidd på og forårsake oksidering. For de polske, profesjonelle poleringsmaskiner bruke en gull-poleringsmiddel laget av jernoksid og syntetisk voks. Hvis du ønsker å polere din gull hjemme, få denne forbindelsen fra en profesjonell gullsmed som noen varianter er altfor slipende for gull og kan skade stykket. Å polere, ta en myk klut, DAB det med litt av det sammensatte og buff. Når du har brakt tilbake glansen, avslutt med et lag med polering av voks.
Electric Weld Cleaners

For rengjøring av industrielle metaller, som for eksempel brune oksidering merker på nylig sveiset stål, er en elektrisk sveis renere ofte brukt. Ved hjelp av en blanding av strøm og fosforsyre, gjenoppretter enheten glans uten å forstyrre korn av metall. Å bruke, pakk en liten glassfiber klut rundt tryllestaven for å forhindre drypping. Deretter dyppe tryllestaven av renere i fosforsyre, slå på maskinen og dra elektrifisert tryllestaven over brikken og sveisen mark vil forsvinne.
Steel og Chrome

stål og krom krever vanligvis polering fordi de har blitt brukt for motorsykkel eller bil deler og som sådan har fått rustskader. Chrome er et hardt metall, og hvis rust ikke har korrodert metall i betydelig grad, kan en profesjonell fjerne det med bot eller super-fin stålull, deretter polish med god kvalitet polsk. Hvis du prøver dette hjemme, skrubbe metall med stålull med rikelig vann som smøremiddel. Etter at rust er fjernet, bli kvitt de små riper forårsaket av stålull med krom polish og en myk ull klut.

For ståldeler (som din eksosrøret) bruke en god kvalitet stål polish. Å bringe tilbake glansen anbefaler motorsykkel reparasjon nettstedet Hawg Vask dabbing polish på en klut og pakke det rundt eksos, deretter raskt rykke kluten frem og tilbake før det skinner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133605.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance