Forskjellene i en Stage 1 & Stage 2 Clutch

Trinn 1 og trinn 2 er begreper som brukes av folk som er interessert i high-end auto oppgraderinger. De gjelder for omtrent alle tenkelige ettermarkedet add-on til en bil, fra en turbo på ventiler til inntak manifold til clutch. Den grunnleggende forskjell mellom trinn en og to er det stadiet oppgraderinger 1 brukes i standard kjøretøy og krever ikke så mye vedlikehold, mens trinn 2 brukes for løp og tar mye større belastning for motoren Enkel bruk

En scene en clutch er enklere å installere og bruke enn en scene 2 clutch. Dette er fordi stage 1 produkter menes produkter som kan installeres direkte uten en negativ effekt på motoren og uten behov for noen andre deler for å kompensere for det.

Hva dette betyr er at scenen en clutch vil bedre dreiemoment og effekt, men det vil forbedre dem innenfor produsentens sikkerhetsmarginer. En scene en clutch også ikke slites motoren din ut så fort som en scene 2 clutch kan, og det påvirker ikke bilens gate lovligheten.

Slutt, er en scene en clutch enklere å skifte enn en scene 2 clutch. Dette er fordi scenen to clutcher er designet for mer profesjonell bruk, og de legger mer press på motoren ved å fjerne funksjoner som lar brukeren mer spillerom i giring.
Strøm

Både trinn 1 og 2 clutcher øke motorens kapasitet for effekt og dreiemoment. Men gjør en scene 2 clutch så i langt større grad enn en stage 1 clutch. Den Spec trinn 2 clutch, for eksempel, kan håndtere 411 fot-pounds av dreiemoment i en GTI, da produsentens clutch hadde tidligere bare vært i stand til å håndtere 300 fot-pounds av dreiemoment. Dette øker dramatisk akselerasjon og evne til raskt å klatre bakker, purview av de laveste girene.
Extra deler

Stage to clutcher krever ekstra deler for å gjøre dem kompatibelt med bilen. Den Spec clutch som er nevnt ovenfor, for eksempel, er for sterk for sin bilens eget svinghjul. Hvis det ble satt i på egen hånd, ville det fort ødelegge svinghjulet ved å legge for mye press på den. For å installere Spec, har brukeren også å installere en ny, mer holdbare svinghjul som kan håndtere den ekstra dreiemoment.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133725.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance