Lexus GS400 Tjenesten Tips

The GS 400 bilmodell er produsert av Lexus, morselskapet til Toyota Motor Co Lexus GS 400 modeller ble introdusert i 1998 og ble nedlagt i 2000. Les kjøretøyet vedlikehold for å identifisere anbefalte serviceintervaller datoer for din GS 400. Tjeneste i Lexus forhandlere kan være mer kostbart, men er forhandler servicepersonell opplært til å diagnostisere problemer for GS 400 og også tilby forebyggende vedlikehold. Sjekk Timing Belt

Lexus GS 400 modeller på veien vil sannsynligvis ha høy kjørelengde, siden de har vært ute av produksjon for en stund. Derfor må du sjekke kjøretøy vedlikehold guide for å bestemme i hvilken kjørelengde ratings en timing belte bør endres. Denne jobben kan omfatte utskifting av vannpumpe, termostat, foran motor sel, strammer, Serpentine belte og kjølevæske. Den gjennomsnittlige avgiften er ca $ 620, som i november 2010, på ditt lokale Lexus-forhandler. Riktig funksjon av GS 400 avhengig av denne tjenesten for å unngå at motoren virker.
Bytt Radiator og Hose

radiator i en Lexus GS 400 er avgjørende for bilens kjølesystem system. Pass på å sjekke radiator med jevne mellomrom. Tidsperioden vil bli oppført i kjøretøyet vedlikehold guide eller du kan ringe ditt lokale Lexus serviceavdeling for å spørre om radiator og slange service. Radiatoren må sjekkes for lekkasjer, korrosjon og sprekker. Forebyggende vedlikehold vil tillate deg å bytte radiator på forhånd, slik at GS 400 vil ikke slå ned på veien.
Få en Tune Up

tune-up service inkluderer tennplugger, dekk rotasjon og /eller balansering, nye vindusviskerne, flytende endringene med et nytt filter, en brems sjekk og en drivaksel sjekk. Tjeneste sitater fra Lexus forhandlere er avhengig av omsorg og kjørelengde på din GS 400.
Sjekk Kabling
p Hvis du opplever problemer som for eksempel vinduer som ikke ruller ned, sidespeil som ikke beveger seg, eller innvendige varsellys som signaliserer et elektrisk problem, gå til en Lexus-forhandler for reparasjon. I tilfelle av en dårlig erstattet frontruten, kan vannet føre til at elektronisk styreenhet (ECU) ikke virker. Hvis dette problemet blir ignorert, alle elektriske komponenter til slutt ville funksjonsfeil. Tidlig diagnostisk testing kan spare tusenvis av kroner på dyre elektriske reparasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133671.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance