Slik fjerner du Freon i en R134A

R134a - også kjent som Tetrafluoroethane (CF3CH2F) fra familien til HFK kjølemedium - er et stoff som brukes som kjølemedium i kjøleskap, air-condition utstyr og andre kjøleanlegg . R134A kjølemedium erstattes freon som ble brukt i de fleste kjølesystemer før phaseout sin. Freon kan skade ozonlaget, og R-134a er en drivhusgass som bidrar til global oppvarming. Fjerning av begge kjølemedium fra noen kjølesystemet er regulert i USA av Environmental Protection Agency eller EPA. Du trenger
AC sporvidde satt
kjølemiddel utvinning vakuumpumpe
Recovery tank
Vis flere instruksjoner
en

Plugg vakuum utvinning pumpe inn i en stikkontakt eller strømkilde. Plug midten (gul) slange av AC tverrsnitt til in-port munnstykket på vakuumpumpe. Tar den blå slange festet til lavtrykkssiden av AC-måling, og koble den til den lave siden på AC-linje.
2

hold den røde slange festet til den høye siden av AC-måleren , og sett slangen til den høye siden montering på AC linje. I tilfelle det er små ventiler på de quick release beslag på slangene, vri ventilen håndtakene mot klokken for å åpne dem opp. Åpne den blå og røde ventiler på AC gauge, og raskt lukke ventilene til å midlertidig rense luften fra begge slangene.
3

Hold ekstra gul slange i AC måler kit, og koble den opp til "out-port" dyse på vakuum utvinning pumpen. Plugg den andre enden av slangen til toppen innløpsdyse på oppsamlingstanken. Åpne den blå og rød ventil knotter på AC gauge, og legge merke til nålen på AC måleren gå opp.
4

Snu vakuum utvinning pumpe på og se nålene på de røde og blå målere begynner å slippe. La pumpen kjøre til begge nåler har falt, noe som indikerer fullstendig fjerning, eller evakuering av freon i klimaanlegget.
5

Slå av vakuumpumpe, og lukk utvinning tank ventilen. Løsne den gule slangen fra oppsamlingstanken, og skru den gule slangen fra vakuumpumpe. Lukk alle ventiler på AC målere, og ta de røde og blå slangene fra AC linje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133868.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance