Verktøy til Hot Flush et Transmission

The Hot Flush overføring spyle maskinen tillater en auto tekniker for å spyle en sending mens væsken i overføringen er fortsatt hot. Varmen blir absorbert og utvekslet inne i maskinen. Overføring væske oppvarmes inne i maskinen og flushet gjennom overføring av kjøretøyet hindrer muligheten for forbrenning. Funksjoner

The No 28 micron skjerm som samler rusk tillater en tekniker for å overvåke renseprosessen. Datamaskinen er i stand til å fullføre spyling ved høye hastigheter mens alternerende strømmen av fluidet for? Av et sekund, hvert 3. sekund for å fjerne avfallet i transmisjonen. En flow meter hjelper teknikeren overvåke fremdriften av rensingen. The Hot Flush maskin kan settes opp på en tidtaker og venstre for å kjøre uten tilsyn, slik at teknikeren kan jobbe med andre prosjekter.
Fordeler

Hot Flush maskin reverserer strømmen av fluider gjennom overføring for splitt-sekunders intervaller. Dette gjør at rusk som skal forskyves fra transmisjonselementet kjøler. Vrakgodset som er spylt fra bilens girkasse er samlet på en skjerm i maskinen. Dette gjør at teknikeren å kontrollere effektiviteten av overføringen spyling. Dersom en sending er spesielt skitten, kan systemet spyles og Hot Flush maskinen rengjøres og overføring spylt igjen. Teknikeren vil være i stand til å se effekten.

Applications

The Hot Flush maskinen kan brukes på alle typer kjøretøy og nyttekjøretøyer, for eksempel traktorer og annet redskap utstyr. The Hot Flush maskinen har også blitt brukt på jetmotorer som blir gjenoppbygd. Den brukes på helikopter verksteder og vindenergi generator selskaper har brukt Hot Flush maskin for å holde motorer knirkefritt. Antikke biler kan også dra nytte av Hot Flush maskin med bruk av adaptive dyser å koble fra slangene til maskinen til overføringslinjer i motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133651.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance