Proton Saga Problemer

Proton Saga er en subcompact bil utviklet i 1985 av Proton , en malaysisk bil selskap basert i Shah Alam , Selangor , Malaysia. Drevet av en 1,3 -liters Campro motor , bærer det fem voksne, og har vunnet tre priser i Asia til tross for offentlige klager. Strømproblemer

Klager om bilens interiør kvalitet enkelt ut ødelagte strøm vindu brytere forårsaket av en dårlig elektroniske system og startproblemer skylden på ledningene . Den malaysiske National Consumer Complaints Centre ( NCCC ) råder Proton Saga eiere å erstatte defekte bildeler med opprinnelige produsenten utstyr.
Mekaniske problemer

Motor forbrenning problemer føre til høyt drivstofforbruk i 1,3 -liters Campro motor 1985-2008 generasjon Proton Saga. Motortemperatur fører til oppvarming og air condition problemer i bilen. Den NCCC advarer om at en varm motor kan overbelaste , damp eller kollaps .
Anbefalinger

Proton Customer Management Center anbefaler på det sterkeste å ha reparasjoner og vedlikehold håndteres på Proton tjeneste sentre , og NCCC råder deg til å sjekke grundig en ny bil for defekte deler og motor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133848.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance