Hvor å Endre drivstoff kjørelengde Med en Chip

Det finnes en rekke måter å forbedre drivstoffeffektiviteten for en bil, inkludert installasjon av en ettermarkedet ECU (ECU) chip eller chip supplement. Det er viktig å vite at det er flere sjetonger tilgjengelig som er produsert for å passe en rekke biler, og er kjent som "best guess" chips. Men for å oppnå de beste gevinster i drivstoffeffektivitet, trenger du en chip som er spesielt tilpasset og programmert for bilen av en profesjonell. Du trenger
Stikknøkkel satt
skrutrekker
Loddebolten
ECU chip
Marker
Tape
Vis flere instruksjoner
1 < p> Consult produsenter for tilpassede ECU chips for ditt kjøretøy. Jo mer forskning du gjør på fronten av å lete etter den rette ECU chip for bilen din, jo bedre blir resultatet av økt drivstofføkonomi. Mange produsenter selger "Mugen" chips eller chips som er designet for å passe inn i noen og enhver bil. Selv om dette høres attraktive, lager chips som disse ikke kan levere ytelsesforbedringer som du ønsker fordi de ikke er programmert for din bil. Når forsker forskjellige ECU chips og produsenter, be for programmerere som er lokale og i ditt område, slik at du kan være sikker på brikken du mottar er best mulig chip oppgradering for din bil.
2

Åpne panseret på bilen din og koble den negative batterikabelen fra batteriet terminalen. Finn din bilens ECU, som varierer avhengig av merke og modell. Mange ECU datamaskiner er funnet i passasjersiden fotbrønnen under teppet. Fjern sparkeplatedekselet og paneler på undersiden av passasjeren din dash konsollen. Fjern teppet for å avsløre ECU.
3

Fjern ECU dekselet plate, som vanligvis er festet med fire 10-millimeter bolter. Vær forsiktig med å tukle med ABS (blokkeringsfrie bremser) kontrolleren, som vanligvis er plassert ved siden av ECU-boksen. Fjern de elektriske tilkobling seletøy fra ECU boksen, noe som gjør at de er merket med tusj og tape slik at du huske rekkefølgen og plasseringen av seletøy.
4

Skru baksiden av den digitale styret i ECU, som er sikret med Phillips skruene. DESOLDER fabrikken chip at ettermarkedet chip er ment å erstatte. Lagre den gamle fabrikken chip i ditt tilfelle ettermarkedet chip ikke fungerer som forventet. Lodd den nye brikken slik at den passer nøyaktig inn i ECU som forrige chip. Reinstallere ECU, paneler og oversikten dekker. Koble den negative batterikabelen.
5

Test bilens ECU oppgradering for å sørge for at ytelsen øker i drivstofføkonomi er oppnådd. Hvis du bestemmer deg for brikken ikke fungerer for deg, avinstallere den og gå tilbake til den opprinnelige fabrikken chip.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133776.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance