Hvordan Endre Jets i en forgasser

En forgasser leverer drivstoff, men hvor mye drivstoff den sender inn i inntaket av motoren avhenger av kalibreringen sin. Mekaniske eller elektriske drivstoffpumper presse drivstoff gjennom dysene. Endre dysene i en forgasser, og du kan endre kalibrering av drivstoff levering system. Et mannskap sjef på noen drag race team vil fortelle deg hva jet for å endre til hvis han feilsøker et problem. Du trenger:
forgasser (Holley)
Jets (erstatning)
Skrutrekkere (Flathead 4 inches lang)
Wrench (3/8, 7/16, 1/2)
Rags
Vis flere instruksjoner
en

Plasser forgasseren på en plan overflate. Parkere i et godt opplyst område på et flatt underlag for å endre dysene i en forgasser som allerede er installert i kjøretøyet. Hvis forgasseren ikke er installert, ta forgasseren til et godt opplyst arbeidsbenk.
2

Løsne skruene som holder drivstoffskålen og måling blokk kroppen av forgasseren. Hver bolle i en Holley Dominator 1250cfm forgasseren har fire boltene som holder drivstoff boller og måling blokker sammen.
3

Bruk en fastnøkkel til å skru boltene mot klokken før de kommer ut av kroppen av forgasseren. Trekke dem helt ut og samtidig opprettholde trykket på drivstoffet bolle som vil holde den og måling blokken på plass før du drar den bort fra forgasseren.
4

Separat drivstoffet bollen og måling blokk fra kroppen av forgasseren. Drivstoffet bolle og måling blokken vil komme fra hverandre, og du kan plassere drivstoff bollen til side. Endre messing jets som er skrudd fast i måling blokk å endre dysene i en forgasser.
5

Skru ett eller flere av messing dysene i forgasseren lysmåler-blokk. Velg fra ditt valg av tilsvarende størrelse jets og erstatte de du fjernet med en ny av ulik størrelse. Den nye jet vil endre kalibrering av drivstoff, noe som vil resultere i en forestilling gevinst hvis det gjøres riktig.
6

Monter drivstoffskålen og måling blokk sammen i hendene. Ta forsamlingen tilbake til forgasseren og plassere den i riktig posisjon for å feste den til forgasseren. Sett inn de fire festeskruene og stram. Gjenta på begge sider av forgasseren, utveksle jets på samme måte, med samme størrelse på begge sider.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133561.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance