Hvordan vet jeg når Sprag i en momentomformer går dårlig

Spør alle som har hatt en havarert bil eller lastebil på grunn av "noe inni overføring", og de kan fortelle deg at før en overføring tekniker fortalte dem hva var galt, hadde de ingen anelse. Du bør vite at å spare penger på en dyr overføring jobb kan være så enkelt som å vite hvordan å fortelle når sprag i en momentomformer går dårlig. Lær hva du kan forvente og fikse det fort hvis og når du har et problem med en dårlig sprag i torque converter. Du trenger
bil eller lastebil (GM /GMC)
Automatgir
kjørebanen (en mile)
Vis flere instruksjoner
en

Angi kjøretøy og engasjere tenningen med-tasten. Rull ned vinduet og bruke ørene til å lytte til lydene som kommer opp fra girkasse. Ved en initiell periode på ett til to minutter med oppvarming, kan du begynne å prøvekjøre bilen for å fortelle når sprag i en momentomformer går dårlig.
2

Shift bilen i stasjonen å trekke frem. Engasjerer seg det utstyret og gå videre når du er i stasjonen? Normalt, hvis det fremover sprag i en momentomformer går dårlig eller er brutt, vil det ikke la bilen gå fremover når du er i stasjonen.
3

Sett bilen i parken igjen og deretter flytte girspaken i revers. Går bilen i revers? Selv om en momentomformer sprag går dårlig, vil det fortsatt tillate bilen å bli plassert i revers og har bevegelse.
4

Sjekk de andre gjenværende tannhjul på samme måte. Plasser shifter i hver av de manuelle skiftepunktene og forsøke å bevege seg fremover. Alt dette kan gjøres innenfor et lite område. Fra en stående posisjon kan du sjekke for å se om alle girene vil engasjere riktig.
5

Bruk maskinen normalt, kjøring innenfor en radius på en mile fra startpunktet i tilfelle en ødelagt eller dårlig sprag slutter overføring fra fungerer. Under kjøreturen, kan du skifte gjennom de gir forover. Sjekk igjen for de "manglende tannhjul" som vil være stasjonen og første girene når sprag i en momentomformer går dårlig.
6

Komplett prøvekjøring ved å returnere til plasseringen av opprinnelse og analysere resultatene. Hadde overføring skifte lett gjennom alle girene? Så er det sannsynligvis ikke foran sprag i en torque converter. Det er når det er "mangler tannhjul" som du kan vurdere å ha torque converter fjernet og sjekket før du måtte betale for en ny overføring gjenoppbygge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133537.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance