Slik fjerner og erstatt støtdempere bak

The støtdempere bak på et kjøretøy holde deg fra følelsen alle støt og vibrasjoner mens du kjører på veien. De bakre støtdempere er montert på bak-aksel ved en enkelt festebolt, og toppen av støt er montert på kjøretøyets ramme ved en metall-bolten. Akselen må støttes opp før den bakre støtdemper er koblet fra den aksel eller fra rammen. Denne jobben bør ta deg 30 minutter for hver bakdemper. Du trenger
Jack
Jack står
Tenger
Ratchet satt
Nye støtdempere bak
Vis flere instruksjoner
en

Hev bakre ende av kjøretøyet ut av bakken ved hjelp av jekken og hviler den bakre enden av kjøretøyet på bukker. Plasser jekken under akselen på høyre side og heve jack opp til akselen.
2

Grab mutteren på enden av den sikre bolten nederst på bakre høyre sjokk med tang . Koble den tilsvarende kontakten fra skralle sett til sikring av bolten. Koble skralle til kontakten og fjern sikre bolten. La jack å tåle vekten av akselen.
3

Fjern den øvre festebolt på samme måte som du fjernet for å senke festebolt. Trekk bakre støtdemper fra kjøretøyet.
4

Plasser den nye demperen på samme sted og posisjon som den gamle sjokk. Sett den øvre festebolt inn bolten er tilsvarende støtte hullet og stram sikring mutteren med skralle sett.
5

Koble den nedre enden av sjokk til akselen og fest sjokk til akselen med sikring bolt og mutter. Stram mutteren og bolten med skralle sett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133591.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance