Mest Kraftige batteridrevne Grease Guns

De fleste mekanikere vet hvor vanskelig det kan være å få en tradisjonell fettpresse plassert under en bil, festet til lube brystvorten, og deretter klemme en hånddrevet pumpe. Sprut tung viskositet automotive fett inn i en bil montering er som å prøve å suge vaselin gjennom et sugerør. Med utbredt bruk av høy spenning, har trådløse oppladbare verktøy, en ny generasjon av trådløse smørepistoler kom på markedet for profesjonelle og helg bilmekanikere. Zee-Linje 19.2V

Zee Linje 19,2 V batteridrevet, batteridrevet fettpresse gir en høy-flow rate, høytrykks-applikasjon som forenkler prosessen med å smøre en bil chassis. Verktøyet har det største spenningsbatteri i verktøyet kategori, og som et resultat leverer den passende mengde fett under de mest ekstreme forhold. En av de mest nyttige funksjonene i verktøyet er den 30-tommers forløper. Den lange slangen gjør at mekaniker å nå selv de vanskeligste lube brystvortene lett, og fortsatt levere riktig mengde smøring. Denne enheten kommer med en times lader og en polyvinyl oppbevaringsveske.
Lincoln 18V PowerLuber

Lincoln produserer en komplett linje av profesjonell kvalitet hånd og elektroverktøy for mekanikk . De har skapt to batteridrevne smørepistoler, som hver fortjener nevne i listen over de beste trådløse smørepistoler. Lincolns heavy-duty 18V batteridrevet PowerLuber varer 30 prosent lenger enn sin 14,4 V enhet. Verktøyet er godt utformet og balansert, inkludert en komfortabel støpt grep. Dette verktøyet har en to-trinns gearkasse for å levere høyt trykk eller høy lydvolum. Verktøyets motoriske funksjoner overbelastning beskyttelse krets, og leverer opptil 10 standard størrelse fett patroner på én batterilading.
Lincoln 14,4 PowerLuber

Lincoln opprinnelige profesjonell oppladbar fettpresse, deres 14.4V PowerLuber, er den perfekte balansen mellom vekt, effekt og holdbarhet for den gjennomsnittlige mekaniker. Denne enheten har også Lincolns to-trinns bryter, slik at fett pistol kan levere for høyt trykk eller høyt volum. Før innføringen av 18V elektroverktøy, var 14,4 linjen standarden for profesjonelle håndverkere. Verktøyet har et ladesystem som overvåker batteriets tilstand og ikke overlade det, noe som kan ødelegge den oppladbare pack. Denne enheten har en behagelig, ergonomisk grep og verktøyet er balansert for å gi optimal brukerkontroll og komfort.
Milwaukee 12V Tool

Milwaukee er en av de siste amerikanske verktøy produsenter, og deres m12 linje av 12V litium ion batteridrevne verktøy utkonkurrerer mange andre verktøy produsentenes større spenning verktøy. Lithium ion batterier lades raskere, veier mindre og levere en mer konsekvent spenning enn rimeligere nikkel metall hydrid eller nikkel kadmium batterier. Milwaukees oppladbar fettpresse fører fett på over 8000 PSI, og kan pumpe opptil sju patroner på en full lading. Verktøyet er bare £ 7,2., Og har en 36-tommers lang vår vakt slange for å nå obscurely montert lube brystvorter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133895.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance