Hjulinnstilling Spesifikasjoner for 2005 Honda Pilot

The 2005 Honda Pilot innført en 255-hestekrefter motor i to trim stiler - LX og EX. Denne lille sport utility vehicle var et vanlig valg for førere som ønsker sitteplasser kapasitet på en sedan og all-wheel-drive håndtering evner av en SUV. Riktig justering av Honda Pilot vil forlenge levetiden til komponenter og sikre riktig håndtering. Spesifikasjonene i denne artikkelen er aktuelle for modellår 2003-2008 Honda Pilots. Caster

Front caster av Honda Pilot bør justeres til 1,88 grader, pluss eller minus 1,00 grader på begge hjul. Bakhjul camber er spesifisert til -0,5 grader, med et tillatt avvik på 0,75 grader per hjul. Feiljustert caster kan føre til at bilen har en tendens til å trekke til side mens du kjører.
Camber

Front camber for både høyre og venstre hjul er spesifisert mellom -1,5 og 0,6 grader med en ideell setting for -0,5 grader. Bakre camber vil ideelt sitte på -0,5 grader også, pluss eller minus 0,75 grader i begge retninger. Camber innstillingene kontrollerer den vertikale vinkelen på rattet, sett fra forsiden eller baksiden av bilen. Hjulene lener mot bilen chassis, slik tilfellet er med Honda Pilot, viser negativ camber.
Toe

Toe, som definerer hvordan parallell foran og bak hjulene sitter i forhold til hverandre, kan negativt påvirke dekkslitasje hvis ikke riktig justert. Front tå spesifikasjoner for 2005 Honda Pilot er 0,0 grader, noe som betyr at hjulene skal sitte perfekt parallelt. Imidlertid er en varians på 0,16 grader pr hjulet akseptabelt. Bakre tå spesifikasjonene er de samme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133783.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance