Påvirker en Hot temperaturen utenfor Hydraulic Oil?

I motsetning motor olje brukes til å smøre de arbeider deler av en bensin eller diesel motor, som er laget for å holde nesten samme viskositet over et bredt temperaturområde, vil viskositeten av hydraulisk olje endre med temperaturen. Disse endringene kan påvirke ytelsen til hydraulisk drevne systemer. Lekkasjer Likely
p Som hydraulikkolje varmer, dets viskositet tynner. Selene, O-ringer og pakninger i hydraulikk-drevne utstyret inneholder ikke tynn olje like lett som tykkere olje, som fører til lekkasje av olje som har blitt overopphetet og tynnet til substandard viskositet.
Heat Build-Up

Hydrauliske systemer produserer varme som de jobber. Hardt arbeidende hydraulisk drevne maskiner benytter kjøleanlegg til å avgi varme fra den varme oljen, vanligvis en radiator-lignende varmeveksler som blåser utenfor luft over kjølebatterier. Varmere utenfor lufttemperatur minske effektiviteten i en luftkjølt varmeveksler. Som varmen bygger, effektiviteten av hydrauliske pumper avtar, akselererende varmen buildup i systemet.

Varm olje Problemer

Når hydrauliske kjølesystemer bevise utilstrekkelig og hydraulikkoljen varmer forbi designet arbeider temperaturområde, vil oljen begynne å bli dårligere, når det er Flashpoint temperatur er nådd blir det en svært flamable væske, og hvis det varmes til sitt kokepunkt ekstreme trykk vil bli opprettet forårsaker lekkasjer, brudd og pumpe skade, vil det koke ut av vent rør i oljereservoar og det er en høy sannsynlighet for brann.
Solutions

fleste produsenter bygge hydrauliske kjøleanlegg og anbefaler en spesifikke hydraulikkolje for deres maskiner basert på normale driftsforhold. Sjekk med produsenten for anbefalinger for alternative oljer eller større kjølesystemer hvis du har tenkt å bruke utstyret i et varmere enn normalt miljø.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133781.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance