Hvordan gjøre en Weld Repair på en drivstofftank

Fuel tank bulker er en plage, med konsekvenser som strekker seg fra redusert tank estetikk til redusert drivstoff kapasitet . Mens noen bulker kan repareres hjemme med sug kits , noen bulker er så alvorlige at de krever en profesjonell til å "trekke ut" bulke , ved hjelp av sveiseprosedyrer . Sveisereparasjoner sveising medføre en festeanordning til overflaten av bulk , og deretter trekke ut bulken , ved hjelp av en sklie hammer . Denne prosedyren , hvis utført ved uninitiated , kan resultere i alvorlig skade på person, samt tanken. Overlat det til fagfolk. Du trenger
Stud sveising system
Draw pin lås
Slide hammer
Vis flere instruksjoner
en

Load uavgjort pin festet inn i stud Sveiser chuck av stud sveising system . Plasser stud sveising systemet slik at trekningen pin er tilstøtende til og berøre overflaten av drivstofftanken bulk .
2

Brann stud sveising systemet, og dermed feste uavgjort pin til overflaten av drivstoff tank.
3

Hook slutten av lysbildet hammer på trekningen pin. Holde en jevn grep på lysbildet hammer , og kaste vekten av hammeren , som glir fritt på skaftet av lysbildet hammer , mot håndtaket til hammeren. Kaster hammeren vekten vil trekke kraftig på trekningen pin, og vil "trekke ut" bulke til der trekningen Nålen er festet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133854.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance