2001 Jetta Termostat Installasjon

The Volkswagen Jetta var en av de første Volkswagen-laget biler å ha en vannavkjølt motor. Tradisjonelt, brukte Volkswagen på luft-kjøling for å forhindre overoppheting i sine bakmonterte motorer. Jetta er avhengig av kjølevæske og en termostat for å regulere temperaturen i motoren. Når termostaten ikke klarer å regulere temperaturen, mislykkes den i "åpen" stilling. Dette forhindrer at motoren fra overoppheting, men det holder motoren ikke yter riktig driftstemperatur. Du trenger
Ramper
Drensvannsoppsamler
Tenger
Socket satt
Håndklær
trakt
3 liter destillert vann (valgfritt)
3 liter kjølevæske (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Drive Jetta bort på et sett med ramper og sett nødsituasjon-parkering pause for ekstra sikkerhet. La Jetta å kjøle seg ned før du fortsetter. Kjølevæske har veldig høy temperatur og kjølevæske systemet er under trykk. Å la motoren avkjøles utgivelser trykket på kjølesystemet.
2

Tapp av kjølevæsken fra radiatoren i en ren renne pannen. Dersom kjølevæsken er ren, bruke den senere. Ellers kast den i henhold til lokale og statlige lover.
3

Følg nedre radiatorslange til huset direkte under vannpumpen. Slangen kobles til huset. Løsne radiator slangeklemme med tang og trekk slangen av huset.
4

Bruk en socket for å fjerne de to mutrene som fester termostathus til studs på motorblokken. Løft enheten av stenderne. Tørk av base av huset rent med et håndkle og plassere huset ut til siden.
5

Vær oppmerksom på pilen på toppen av termostaten. Pilen posisjoner mellom de to stendere brukes til å holde huset mot Jetta er motorblokken. Når du bytter termostat å plassere pilen i samme posisjon.
6

Trekk termostaten og pakningen ut av motorblokken og tørk overflaten av motorblokk ren med et håndkle.
Side 7

Plasser pakningen på metall flens på termostaten. Bruke den gamle termostaten som en visuell referanse.
8

Plasser termostaten tilbake i motorblokk med pilen stilt opp på riktig sted.
9

Plasser termostaten bolig på studs og fest den til blokken med de to mutrene fjernet tidligere.
10

Plasser slangen tilbake på termostathuset og fest den med radiator slangeklemme.
11

Tapp av kjølevæsken i radiatoren via overløp ekspansjonstanken. Hvis du bruker ny væske, bruk trakt til å helle i en 50/50 blanding av destillert vann og kjølevæske.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133624.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance