Brake Lathe Definition

Når har bremsene gjort, vil auto shop prøve å slå rotorer i stedet erstatte dem , sparer du penger . Hvis det kan, vil det sette rotorene på en brems dreiebenk og gjenoppstår dem når du bytter bremseklosser . Funksjon

En brems dreiebenk er en spesialitet maskin som brukes til å slå rotorer for kjøretøy . Over tid blir overflater av rotorer pitted og humpete og må kom til rette for jevnere bremsing. En brems dreiebenk bruker en spesialisert verktøy for å skjære bort den gamle overflaten , og etterlater en fin , glatt overflate for bedre bremseeffekt .
Betydning

Selv om det er mulig å snu en rotor på en benk dreiebenk , har brems dreiebenk spesialiserte verktøy og annet tilbehør som effektiviserer prosessen . Bremsen dreiebenk hindrer konstant utskifting av rotorer som de begynner å slites ned etter mange års bruk .
Hensyn
p Det må være nok materiale igjen på rotoren for å kunne bruke en brems dreiebenk for å opprette en ny overflate. Når rotoren har blitt slått til under produsentens spesifikasjoner , må den skiftes ut , slik at en måling av sin tykkelse med en mikrometer er viktig før du forsøker å slå en rotor på en brems dreiebenk.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133625.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance