Slik installerer en alarm i en 2000 Silverado

Selv om 2000 Chevy Silverado er over 20 år gammel, er det fortsatt et mål for bil tyver. Noen bil tyver gå etter biler, slik at de kan strippe bilen for deler. Disse tyvene vil stjele noen bil så lenge det er populært. For å beskytte 2000 Chevy Silverado, installere en bil alarm. Bilalarm lyd når noen blir for nær bilen eller forsøk på å trekke åpne en låst dør. Du trenger
Alarm kit
Drill
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Pop åpne Silverado hette. Koble den positive batterikabelen.
2

Monter sirenen. Du kan montere den i en åpen del av Chevy Silverado motor bay eller du kan montere den på undersiden av panseret.
3

Kjør alarmens ledningen til den positive batterikabelen og fest den til batteriet kabelen.
4

Kjør de resterende alarm ledningene fra batteriet kabelen til interiøret i bilen. Skyv ledningene gjennom hullet ligger ved siden av Silverados rattet. Du bør være i stand til å kjøre alle ledningene gjennom dette inngangspunkt uten verktøy.
5

Plasser en drill mot midten av lastebilens dash. Slå på drill og bore et lite hull gjennom dashbordet. Smekk LED lys på plass på dashbordet.
6

Koble strøm lock-modulen til låsen stafetten plassert under Silverados dashbordet.
7

Lag et lite hull under førersiden dash og smekk sjokk sensor på plass.
8

Fest alarmens start deaktivere relé til lastebilens forrett wire. Denne ledningen er plassert ved siden av tenningen sele. Kjør eventuelle gjenværende alarm ledninger til dashbordet på førersiden og feste dem til kontroll modul av alarmen. Bor et hull under dashbordet og smekk modulen på plass.
9

Koble den positive batterikabelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133746.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance