Aircraft Cleco Air Tools

Cleco luftverktøy er pneumatisk verktøy som brukes i en rekke bransjer, inkludert luftfart produksjon. Disse verktøyene er spesielt utviklet for bruk med høyt trykk luftledninger. Den trykkluft gir den kraften vi trenger for verktøy til å stramme festene, bore hull, eller hold bitene sammen for presisjon montering prosedyrer. Noen Cleco luftverktøy er produsert i USA, mens andre er produsert i Taiwan. Pneumatisk Cleco Tool

pneumatiske Cleco verktøyet er designet for å avlaste arbeiderne i repeterende bevegelser som kreves med de tradisjonelle Cleco tang. Den pneumatiske verktøy har et nivå gass på toppen av verktøyet for lett griping og har et rett håndtak for å forhindre muskeltretthet. Lederen av verktøyet kan dreies 360 grader for å hjelpe til med verktøy posisjonering. En seks fot polyuretan slange gir mobilitet av verktøyet fra luften kilde. Den pneumatiske Cleco verktøyet er produsert i USA.
Cleco Lukking Tool

Cleco feste verktøyet brukes til å installere og skru hex karosseriskruene. Dette verktøyet er en pneumatisk verktøy som festes til en luftslange til å gi opp til 2000 RPM under hex feste installasjon. Utformingen av verktøyet har et pistolgrep og styres på samme måte som en vanlig hånd-drill. Den lette Cleco feste verktøy veier 1.85 pounds som bidrar til å redusere muskeltretthet for de som bruker det.
Cleco Drill Motor

Cleco drill motor er i stand til å holde ulike tilpasninger i chucken. Den pneumatiske verktøy kan gi 150-550 RPM til den biten som er i drill. Turtallet justeres med en ring på baksiden av Cleco drill motor. Skiven er slått venstre eller høyre for å øke eller redusere makt og endring i motoren kan bli hørt. Utformingen av Cleco drill motor er et pistolgrep med en indeks trigger design.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133678.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance