Hvordan passere en Smog Inspection i California

De fleste gassdrevne biler i California må gjennomgå en smog inspeksjon på en jevnlig basis for å sikre at kjøretøyene ikke avgir skadelige nivåer av luftforurensning. I 34 California fylker kan inspeksjoner som kreves hvert annet år, vanligvis når bilens registreringsnummer er fornyet. Under en smog inspeksjon, er en bil koblet til overvåking utstyr og et batteri av tester er utført for å måle bilens nivåer av toksin utslipp. Hvis nivåene overstiger statlige standarder, mislykkes bilen på prøve og må passere en test på nytt for å få en registrering fornyelse klistremerke. Instruksjoner
en

Sjekk bilens eksosanlegg å sørge for at eksospotte og rør har ingen lekkasjer eller hull. Hull og lekkasjer kan medføre svikt av testen dersom testingen mekanismen ikke registrerer nok eksosen kommer inn i systemet. Hvis du finner noen hull eller lekkasjer, fikse dem eller ha dem profesjonelt reparert før smog inspeksjon.
2

Få en olje endre en dag eller så før inspeksjonen. Motorolje som har sittet i en bil for lenge har en tendens til å bli fortynnet med skitt og andre forurensninger. Og da oljen mer skittene, er det en økning i hydrokarboner, en av de viktigste gasser som ble testet for under inspeksjonen. Frisk, reduserer ren olje sjansen for forurensninger som forårsaker en test fiasko.
3

Inspiser bilens distributør cap og ledninger, pluss slanger og luftfilter, for alder og slitasje. Hvis noen deler, spesielt distributør cap, ser altfor slitt, bytt dem. Utføre riktig og regelmessig vedlikehold av kjøretøy i samsvar med bilens brukerhåndboken er en av nøklene til å passere en smog inspeksjon, i henhold til California Bureau of Automotive Repair.
4

Sjekk papirene du fikk fra testsenter hvis bilen har tidligere mislyktes en smog inspeksjon. Info om hva slags arbeid som må utføres på bilen for å hente den opp til California forurensnings standarder bør også inkluderes i papirene. Hvis det ikke er det, spør teknikeren som utførte testen eller en annen person på vakt i smog sjekk stasjon hvor testen ble utført. Har nødvendig arbeid utført før en ny test.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133677.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance