Slik installerer du et sidespeil på en 2007 Malibu

The sidespeil på 2007 Chevy Malibu er festet til en liten motor som ligger inne i den store plast speilhuset boltet til side av døren . Speilet er festet med fire metallklips som glir over motoren. Dette skaper en "trykk - fit" mellom speilet motor og speilet selv . Fjerning av en sprukket speil er ikke vanskelig. Fordi speilene er laget av tykk plast , de sjelden knekke i to. Dette gjør fjerning og reinstallering av speilet ganske enkel. Instruksjoner
en

Push ene siden av plast speil i huset akkurat som du ville gjort hvis du trengte å justere visningsvinkelen av speilet. Hvis du bytter ut speilet på førersiden , skyv høyre side av speilet inn i huset på Malibu. Hvis du bytter ut passasjersiden speil , skyv venstre side av speilet inn i huset . Dette tvinger den andre siden av speilet for å sitte litt stolt av speilhuset slik at du kan få fingrene bak det.
2

Skyv fingrene bak speilet linsen på Malibu , og plassere tommelen fast mot den foran speilet . Trekk utover for å trekke klipp på baksiden av speilet av speilet motor .
3

Plasser den nye speil i huset . Størrelsen på speilet tvinger klipsene til å stille opp med motoren når du setter det inn i huset . Trykk på speilet med hånden til du føler metallklipsene på baksiden av speilet pop rundt motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133476.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance