BMW feilsøkingsverktøy

BMWs er høy ytelse kjøretøyer som krever spesialisert omsorg. Diagnostiske verktøy må være i stand til å snakke med BMW kjørecomputeren riktig å være i stand til å diagnostisere eventuelle pågående problemer som kan viser i bilen. Diagnostiske verktøy som er laget for BMWs vil snakke samme kodespråket og vil være i stand til å identifisere problemer. BMW Dash V2.0

Når en tjeneste lys blir tent på dashbordet på en BMW en kode er spilt inn på bilenes datamaskin. BMW V2.0 er koblet til datamaskinen via et koblingspunkt på bunnen av dashbordet og koden vil bli vist på skjermen av verktøyet. Denne koden hjelper en kvalifisert mekaniker identifisere grunnen til at tjenesten lyset slått på i første omgang. BMW Dash V2.0 gjør også mekaniker til å skanne de andre enhetene i bilen som registrerer data på datamaskinen. Når feil har blitt gjennomgått og korrigert mekanikeren kan fjerne feilene fra biler datamaskinen som vil stoppe tjenesten lyset slår seg på.
D-Kan Scanner

D-Can skanner for BMW biler brukes på alle modeller av BMW som ble produsert etter 1998. Dette verktøyet brukes for å diagnostisere problemer med bilen og for å legge til eller korrigere programmering på BMW datamaskin bord. Rapportene kan kjøres med D-Kan Scanner med enten høy eller lav hastighet tilkoblinger som gir fleksibilitet når du arbeider med eldre biler.
BMW Scanner

BMW scanner når den er koblet til bilen kan gi data på flere elementer. Identifiseringen av bilens VIN nummer er på datamaskinen og vil bli lest av denne skanneren. Kilometerteller avlesninger kan bli rapportert av skanneren og sammenlignet med den faktiske kjørelengde på dashbordet kilometertelleren. Eventuelle feil som har oppstått som registreres med den integrerte datamaskinen vil bli rapportert av BMW scanner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133434.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance