Hvordan erstatte motoren i en Honda Accord

Hvis motoren i Honda Accord har låst opp eller utbrent, er du nødt til å fjerne motoren å gjenoppbygge eller erstatte den. Hvis du tar din Honda til en forhandler eller en profesjonell ombygging butikk, kan denne prosessen koste deg mye tid og penger. Med riktig verktøy og kunnskap, kan du fullføre denne jobben i garasjen på mindre enn en dags tid og for mye mindre penger. Du trenger
Wrench
Bucket
Jack
Jack står
Ratchet sett
Engine heise
Vis flere instruksjoner
1

Fjern boltene med fastnøkkel som er sikre panseret til spakene. Trekk hetten ut av Honda Accord og satt i et trygt, rent sted. Koble den negative kabelen fra batteriet.
2

Tøm radiator i en bøtte. Fjern radiator slangen fra radiatoren ved å fjerne sikre klemmen med en skrutrekker eller kutte slangen med en kniv. Fjern skruene som holder viften på plass og fjerne viften. Trekk luftinntaket ut av motoren huset.
3

Plasser bøtte under servostyring pumpe og bruke en fastnøkkel til å løsne mutteren og fjern servostyring slangene. Fjern boltene som holder servostyring pumpen på plass på brannmuren med skiftenøkkel og fjerne servostyring pumpen. Fjern air condition kompressor boltene med nøkkelen og ta den.
4

Løft den fremre enden av Honda Accord med jekken og hvile fronten på bukker. Fjern boltene som forbinder overføring til motoren med skralle sett. Plasser jekken under motoren og heve den litt for å ta vekten av av motorfester. Med skralle sett og skiftenøkkel, fjerne motorfeste boltene og trekk motorfester fra festene.
5

Plasser motoren heise foran Honda Accord. Koble kjettingen til løfteutstyret til motoren ved hjelp av motorfester inventar. Heise motoren ut av motorhuset.
6

Gjenta alle trinnene ovenfor i revers for å plassere den nye motoren i Honda Accord.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133547.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance