Ingersoll-Rand Paint Specs

Ingersoll-Rand gjør systemer for bil maleri som inneholder komprimert luft og mekanisert utstyr. Disse systemene utgjør en spesialisert maleri messe som gir kontrollert miljø er nødvendig for glatt og jevn påføring av maling. Selskapet er på vei mot å bruke vannbaserte malinger, et trekk stimulert av ren luft forskrifter. Vannbårne Paint

vannbaserte malinger er produsert ved hjelp av et vann base, og rydde opp er med vann i stedet for kjemiske løsemidler. Påføring av vannbasert maling på bilen overflater er akkurat som å bruke tradisjonelle billakkeringsprodukter. Car malingen er tørket ved hjelp av en luftkompressor. Men fordi det tar lengre tid for vannbasert maling tørke etter en søknad til bil metall, luftkompressorer og luften selv må være veldig rent. Ellers overflater kan strek eller små partikler kan stå bak.
Environmental

Før vannbasert maling ble innført, butikker bruker Ingersoll-Rand maling utstyr primært brukes tradisjonelt ikke-vannbasert maling. Ettersom flere bedrifter viser sin støtte til å rydde opp i miljøet, er det fornuftig for dem å bruke vannbaserte malinger. Butikker bytter til vannbasert maling opplever en bedring til generell inneklima. I tillegg er det en reduksjon av flyktige organiske forbindelser (VOC), som fordeler planeten som helhet.
Technology

Bil maleri med Ingersoll- Rand starter med en messe utstyrt med adsorpsjonstørker som fjerner fuktighet fra luften for å gi en renere scenen for maling. Malepistoler kommer i gravitasjon-fôr spray modeller eller en suge-fôr variasjon. Gravity spray maling våpen har ikke-drypp kopper og knotter for å justere mengden av fluid avgitt til, så vel som for å kontrollere spraymønsteret. Dysestørrelsen er 1,5 mm for å tillate en fin spray. En integrert filter holder maling fra tilstopping, og en vedlagt opphengskrok gir en funksjonell måte å henge apparatet. Air justeringsventiler og regulator målere tilby nyttige funksjoner for en umiddelbar visning på maling bruk. Maling blir overvåket, og kan deretter bli justert i løpet av arbeidet. Høyvolum gravity-fôr sprøytepistoler holde 33 oz. av maling og er bare 4 kg. når den er tom.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133701.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance