Slik bruker du en Twister verktøy for Safety Wire

En twister verktøy, eller sikkerhetsvaier twister, er for sikkerhetswire brukes til å vri og skru sikkerhetswire rundt festene. Safety wire brukes rundt bolt hoder og nøtter i applikasjoner der det er ingen metode for å låse festene for å hindre bevegelse. Sikkerhetswire har programmer i luftfart, sport sykler og racing, og andre områder hvor vibrasjon kan føre til enda mindre bevegelse av kritiske komponenter. Sikkerhetswire er brukt slik at festene blir holdt fast i motsatt retning som ville løsne dem, oppkvikkende dem med en annen lås. Sikkerhetswire er gjenget, vridd og låst, en twister verktøyet lager konsistente og raske resultater. Du trenger:
sikkerhetswire
Twister verktøy
Wire cutters
Vis flere instruksjoner
en

Torque festet - mutter eller bolt - til sin rette spenning. Juster hullene for sikkerhetswire så mye som mulig, uten å ofre lås spenning.
2

Klipp en lengde av sikkerhetswire minst to og en halv ganger avstanden fra lås til lås. Før sikkerhetsvaier fra lås til lås, slik at spenningen i ledningen strammer låsen. Sikkerheten ledningen vil komme rundt toppen av festet tilbake til feste av aggregat (eller lås), slik at sikkerhetstråden strammer.
3

Grip endene av sikkerhetstråden i twister verktøy kjever.
4

Skyv twister verktøy ermet ned og låse håndtakene.
5

Trekk knotten i midten av twister verktøyet. Den tang håndtak vil snu, vri sikkerhetswire.
6

Twist til antall vendinger som kreves er gjort, så hold håndtakene og klem. Twister verktøy kjever vil slippe sikkerhetsvaier
7

Kutt sikkerhetswire til riktig lengde -. Forlate 05:56 vendinger etter løkken - ved hjelp av cutting edge av twister verktøy kjever. Bøye ledningen ender med å låse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133535.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance