Wiper Motor støyreduksjonsteknikker

Mens produsert for å hjelpe føreren, kan vindusvisker motor har problemer som forårsaker støy og vibrasjoner, noe som kan være irriterende for øret og til slutt skadelig for en bil. Støyreduksjonsteknikker innebære å identifisere kilden til problemet, erkjenner hvordan det skal være fast og innlemme riktig personell og verktøy for å utføre reparasjonen. Link Innstramming

Viskermotorer fungere som navet i vinduspusser system. Motorene er festet til vindusvisker lenker, og lenkene koble viskerarmer til vindusviskerne. Løse lenke forbindelser kan forårsake at motoren støy og /eller vibrasjon. Koblinger er drevet av motorer å fungere som en pivot for vindusvisker arm bevegelse. Hvis koblingene er løs og vibrere, kan de føre til at motoren vibrere - noe som resulterer i støy. Innstramming vindusvisker lenke tilkoblinger er en grunnleggende måte å redusere motorstøy.
Fix motorrotasjon

vindusvisker motorer opererer via elektrisitet og roter frem og tilbake når den slås på, ifølge til UTM. Støy kan opprettes når motorene ikke klarer å rotere eller rotere på høy fart. Inspisere vindusvisker motor "rubberneck rotasjons" vinkler og rubberneck våren for ujevne fordelinger eller skader. Motor rotasjon problemer kan være komplisert, så ta kontakt med brukermanualer og /eller bil fagfolk hvis problemene vedvarer.
Eliminer Blade Pressure

En vanlig feil gjort av sjåfører er at viskermotorer er et resultat av vindusvisker system støy. I virkeligheten, mens motorer drive alle aspekter av systemet, er mest støy resultatet av viskerblad feil. Støy er ofte betraktet som squeaky, chattering av hopping. Disse beskrivelsene peker på blad aktivitet. For eksempel er en pipende støy ofte på grunn av en blad bruke for mye press på frontruten. Alternativt chattering eller hopping er vibrasjoner forårsaket av uoverensstemmelser i bladrotasjonen. Sjekk motor press for å sikre bladet støy reduseres eller elimineres.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133708.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance