Minnes på 2004 Chevy Trailblazers

Når National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) utsteder en tilbakekalling, det tilbakekalte bilens produsentens varsler forbrukere til nødvendige reparasjoner eller endringer. Alt arbeid under tilbakekalling må skje hos en autorisert forhandler --- vanligvis på bekostning av forhandler og /eller ettermarkedet produsenten. Potensielle kjøpere kan sjekke på nettet for tilbakekalling informasjon før du kjøper et kjøretøy. 2004 Chevy Trailblazer har opplevd relativt få minnes sammenlignet med andre modeller. Spesifikasjoner

2004 Chevy Trailblazer har en 275-hestekrefter, 4,2-liters i-linje seks foran motoren. Det gjennomsnitt 21 highway miles per gallon og 15 i byen og har en fire-hjuls blokkeringsfrie bremsesystemet. Denne modellen leveres med rikelig høyteknologiske standard funksjoner inne og ute.
Utvendig bremselys

grunn av vibrasjon og varme, kan pære i bremselyset løsne i kontakten forårsaker et blaff og eventuell svikt. Som et resultat, kan sjåførene følger bilen ikke gjenkjenner Trailblazer førerens hensikt å stoppe, og en påkjørsel bakfra kan forekomme. Giveren vil gi en inspeksjon av halen lampe forsamlinger og bytt dem om nødvendig.

Utvendig blinklys

retningsbestemt signal spaken kan svikte når sjåføren ønsker å indikere en omdreining. I stedet for å blinke til venstre eller høyre side av bilen, begge lysene blinker på den måten av en fare advarsel. Fordi fare lys kan tilsløre førerens intensjon, kan en ulykke føre. Giveren vil erstatte blinklys relé modul med forseglede releer av en mer varig kontakt materialet, gratis.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133491.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance