Profesjonell Mekanikk Verktøy

Vi er avhengige av talent og erfaring med profesjonelle mekanikere til å vedlikeholde og reparere bilene våre. Å gjøre jobben sin effektivt og effektivt, profesjonelle mekanikere er avhengige av et arsenal av verktøy. Noen er identiske med de verktøyene som brukes av huseiere, andre som en momentnøkkel, død slag hammer, motor heise, eller pneumatisk skiftenøkkel er spesialiserte verktøy som brukes nesten utelukkende av mekanikk. Torque Wrench

En momentnøkkel brukes til å gjelde en bestemt mengde kraft til en bolt hode. Hvis en mekaniker har erstattet en toppakning, bruker han en momentnøkkel når du installerer topplokket. Momentnøkkelen er utstyrt med et måleinstrument som måler som viser når momentet nivå oppfyller spesifikasjonene fastsatt av motorprodusenten. Momentnøkler likne socket skiftenøkler og noen kommer utstyrt med utskiftbare hoder. Momentnøkler er produsert for både metriske og SAE (Society of Automotive Engineers) bolter og muttere.
Døde Blow Hammer

Når du forsøker å fri en dårlig rustet ball mount eller utfører kroppen fungerer, kan en mekaniker ansette en død slag hammer. Laget av gnist-materiale, inneholder hodet av en død slag hammer en sylinder fylt med stål, messing eller blyhagl. I motsetning til en solid stål hammer som kan sprette tilbake og treffe mekaniker, absorberer skuddet inne hammeren rekyl kraft og ikke sprette tilbake mot brukeren.
Engine Hoist

Når du trekker en motor ut av en bil, benytter en mekaniker en motor heise. Noen er montert overhead på en stålskinne, mens andre er montert på en ramme utstyrt med en trinse som kan beveges rundt i mekaniker arbeidsområdet. Begge typer løfte og suspendere motoren med heavy-duty stål-kjeden.
Pneumatisk Wrench

Når du roterer et sett med dekk, bruker en mekaniker en pneumatisk fastnøkkel til å raskt fjerne lug nuts. En pneumatisk skiftenøkkel er drevet av trykkluft som mates til verktøyet via en pneumatisk slange festet til en luftkompressor. I de rette hender, kan en pneumatisk skiftenøkkel enkelt fjerne seks slepe nøtter i et minutt eller to.
Breaker Bar
p Hvis en mekaniker møter en dårlig korrodert eller strammes mutter, vil han bruke en breaker bar på konsert med en pipenøkkelskralle. En bryterstangen er ganske enkelt et langt hult stålrør hvor ende på sperrehaken er satt inn. Ved å gjøre lengden på skralle armen to meter til tre meter lengre, kan mekanikeren doble eller tredoble snu kraft skralle gjennom prinsippet om innflytelse.
Hand Tools

Nesten hver profesjonell mekaniker eier en rullende verktøyet brystet. Inne i den er fylt med sokler, skrutrekkere, boks og åpne fastnøkler, tenger, avbiter, kabel-kuttere, wire strippere, Kåper og verktøy, skrue extractors, mutter splittere, filer, montering enheter og en høy intensitet lommelykt. Enten han er varmer opp motoren i en Model-T eller erstatte viftereimen på en Rolls Royce, om han har de riktige verktøyene, kan en god mekaniker fikse nesten alt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133419.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance