Slik fjerner du en Stuck Drum på en Corolla

De brems trommer på en Toyota Corolla er installert på bakhjulene, og de inneholder de brems skoen forsamlinger som arbeider med parkeringsbremsen. Du må fjerne bremsetrommelen å arbeide på eller endre bremseklossene. De brems trommer vanligvis ta av, noen ganger, men blir bremsetrommelen fast og vil ikke falle av. Det kan være flere grunner til dette med en spesifikk løsning for hver. Du trenger
Floor jack
Jack står
Tire jern
Paint eller kritt
avbitertang
to små, flate skrutrekkere
Vis flere instruksjoner

en

Hev Corolla bakenden, støtte den på bukker og fjerne bakhjulene med dekk jern for å få tilgang til de bakre brems trommer.
2

Inspiser den fremre enden av bremsen trommelen og se etter presset skiver på hjul studs som holder trommelen på plass. Klipp av disse skivene med et par avbitertang, vil du ikke trenger å erstatte disse skivene etter å ha installert trommelen
3

Kontroller håndbrekket inne i bilen.. Parkeringsbremsen må være helt lansert for at trommelen å gå av.
4

Fjern gummi-pluggen som sitter på den bakre enden av bremsen forsamlingen backing plate. Dette gir tilgang til justering stjerne hjulet på brems montering.
5

Stikk en tynn skrutrekker inn i hullet i backing plate å nå innstillingshjulet og dytte bort spaken på rattet. Mens du holder hendelen ned, bruke en annen skrutrekker for å slå stjernen hjulet og trekke bremseskoene.
6

tak i bremsetrommelen med begge hender og trekk den av hjulet studs.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133598.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance