En Wire Dynamo Installasjonsinstruksjoner

En tråd dynamoer gir visse fordeler for bilens motor system. Tenningen høster ytelse fordeler ved høyere spenning siden den gjennomsnittlige spenningsområde ligger mellom 12 og 15 volt. Ett-leder dynamoer støte bilens system til en 14,9 spenningsområde, noe som sikrer konsistent topp ytelse. Disse dynamoer også at batteriet er fullt oppladet. Dette eliminerer behovet for en batterilader så lenge den aktuelle dynamoen er riktig dimensjonert. Installere en en-leder dynamo krever erfaring i auto mekanikk. Du trenger:
Wire markører
låsebolter
skiftenøkkel
Wire kuttere
Ring kontakt
Wrench, 5/16-inch
Wrench, 3/4-inch
Dielektrisk fett
Vis flere instruksjoner
en

inspisere kjøretøyet for rene og tette elektriske forbindelser. Kontroller og bytt ut de fusible koblinger når det anses nødvendig. Erstatte alle frynsete, ødelagte eller korroderte terminal og kabel-kontakter og ledninger. Se etter sprekker og rifter i motoren belter og bytt dem om nødvendig. Sjekk den interne regulator spesiell dynamo kontakt for korrosjon. Koble fra og erstatte batteriet hvis batteriet tester ikke leser 2,1 volt per celle.
2

Bruk en ledning markør for å merke alle elektriske ledninger for å sikre en jevn re-installasjonen. Koble jordkabelen fra batteriet terminalen. Koble fra batteri, stator, felt og jord elektriske koblinger som fører til generatoren.
3

løsne og fjerne låsemutrene holder hver ekstern regulator ledning på plass, ved hjelp av en skiftenøkkel. Bruk wire cutters å fjerne push-på-kontakter. Installer en ring kontakten inn i push-on kontakter 'sete.
4

løsne låsebolter festet til dynamoen og braketter som er nødvendig. Roter dynamoen å frigjøre spenninger fra beltet. Løsne korset plate tre skruer festet til lagerkonsollen med en 5/16-inch skiftenøkkel. Lirk løs festebraketten av oppsigelse tannhjul. Fjern oppsigelse sprocket, da trygt legge beltet til side.
5

Fjern e-ringen klipp koblet til clutch forsamlingen med en e-ring verktøy. Fjern pute-blokk låsebolter festet til høyre lagerkonsollen med en 3/4-inch socket og skiftenøkkel. Løsne og fjerne låseboltene sikret mot høyre lagerbrakett plate. Lirk løs og fjerne dynamo beltet fra den viktigste skivene. Fjern dynamo beltet fra rammen og dynamoen skivene.
6

Fjern låseboltene festet til dynamoen på sine konsoller med en skiftenøkkel. Trekk dynamoen av motoren, og roter generatoren for å få tilgang til de elektriske ledninger koblet til baksiden av det. Koble til låsemutteren som holder dynamoen tre separate elektriske ledninger på plass. Trekk ledningene vekk fra generatoren. Klem motsatt tips av ledningsnett sammen for å frigjøre dynamoen sele. Fjern dynamoen fra selen.
7

Inspiser monteringsbrakettene, slange og wire tilkoblinger for forstyrrelser fra andre objekter. Monter dynamo ved hjelp av siste trinn i omvendt rekkefølge. Sett inn og sikre alle låsebolter i sine respektive guideposts. Ikke umiddelbart stramme låseboltene.
8

Kontroller Serpentine belte justering, gjør at hver groove sitter riktig i skivene. Med hånden for å justere og stramme bolten spenning. Vær sikker på at Serpentine beltet har ca 1/2-inch nedbøyning. Stram alle låsebolter med en skiftenøkkel. Etablere alle elektriske forbindelser i henhold til wire etiketter laget i trinn 2.
9

Koble til batteriet jordkabel, og pass på å etablere rene og tette forbindelser. Rengjør batteriet innlegg om nødvendig. Finne og erstatte likeretteren kontakten hvis det er tegn på overoppheting, slitasje, brudd eller korrosjon. Påfør dielektrisk fett på den nye kontakten tråd forsamlinger ved bytting. Sjekker alle tilkoblinger for renslighet og tetthet. Sjekk dynamoen beltet er spenning samt tetthet av låseboltene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133864.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance