Quadrajet Innstillinger for gass kjørelengde

The Quadrajet forgasseren ble produsert i mange biler, som stammer fra 1960-tallet til slutten av 1980. Bil entusiaster likte denne spesielle forgasser, på grunn av sin drivstofføkonomi på V8-motor og også ytelsen. Gjenoppbygge Quadrajet forgasseren er tungvint, og bare et begrenset antall teknikere ble fremmet på ombygging og vedlikehold av Quadrajet modell. Gass kjørelengde kan settes basert på den måten du kjører bilen, samt hvilken type motor som du har. Instruksjoner
en

Juster luftmengden ved 90 °, noe som vil redusere drivstoff fra rørene inne i forgasseren. Den bakre del klaff, som ligger på baksiden av forgasseren, blir justert til 90 °. Frontklaffen vil gå forbi 90 ° basert på motoren din og preferanser.
2

Juster windup våren spenning, som er en skrue plassert på forgasseren nær den bakre klaff. Avhengig av kjøretøyet og ytelse kan du skru skruen 1/4 av en sving, 1 1/2 eller 7/8 av en sving forbi null spenning ved hjelp av en flat skrutrekker. Ta av forgasseren for enklere tilgang til visse komponenter.
3

Sørg for drivstoff er å gi press mellom fire psi (pounds per kvadrattomme) og 7 psi. Drivstofftilførselen kan kontrolleres ved å åpne bensinpumpen. Flottørventilen kan identifiseres med gummitupper som noen ganger kan bli dårlig hvis bilen ikke hadde vært drevet for en lang tid. Hvis du finner ut flottørventilen må skiftes (smeltet eller slitt ned) er det best å gjenoppbygge hele forgasseren siden forgasseren gjenoppbygge kit er omtrent samme pris som å erstatte to av de float ventiler.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133865.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance