Hvordan erstatte en termostat på en Nissan Altima

Termostaten brukes på Nissan Altima boltene på inntaket av vannpumpen. Dette plasserer termostaten direkte inn i kjølesystemet. Det gjør også oppgaven med å erstatte termostaten litt vanskeligere fordi du har tilgang til termostaten fra under bilen. Når termostaten slutter å virke, kan din Altima overopphetes og forårsake skade på motoren som kan koste tusenvis å reparere. Dette er en god grunn til ikke å frata erstatte termostat. Du trenger
Ramper
Clean dreneringspannen
Tenger
Socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Drive din Nissan Altima på et sett av ramper og sikre bilen ved å trekke på parkeringsplassen pause. La bilen tilstrekkelig tid til å kjøle seg ned for å unngå forbrenning fra kjølevæske.
2

Plasser en ren renne pannen under tappekranen på radiatoren. Åpne ventilen med tang og tømme kjølevann i pannen. Lukk ventilen når kjølevæsken avløp.
3

Følg radiator slangen til der den kobles til termostathuset på vannpumpen.
4

Fjern to muttere som fester huset til pumpen, ved hjelp av en stikkontakt. Trekk enheten av vannpumpen.
5

Ta hensyn til plassering av termostat inne i pumpen. Termostaten har en pil på den. Pilen hviler mellom de to pigger som holdt termostathuset til pumpen. Ved bytte av termostat, plasserer pilen i samme posisjon.
6

Trekk termostaten ut av vannpumpe.
7

Plasser den nye pakningen på den nye termostaten . Pakningen passer rundt flensen metallet i midten av termostaten. Bruke den gamle termostaten som et visuelt hjelpemiddel.
8

Skyv den nye termostaten inn i vannpumpen. Pass på at pilen hviler mellom stenderne i samme posisjon som den gamle termostaten.
9

Place termostathuset tilbake på vannpumpen. Sikre huset på plass med de to mutrene fjernet tidligere.
10

Åpne radiator cap. Hell kjølevæske fra dreneringspannen tilbake i radiatoren gjennom fylletuten. Stram radiator cap og lukk panseret. Tilbake Altima av rampene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133626.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance