Fluid Components Svinghjul

A svinghjulet fluid er en hydraulisk enhet. I 1905 Dr. Hermann Föttinger, en sjefsingeniør av Vulkan Werke AG i Tyskland, oppfant væske svinghjulet. Væsken svinghjulet er nå en fundamental del av moderne bil design og brukes i andre applikasjoner, inkludert diesel lokomotiver. Hydraulisk væske

Fluid svinghjul lagrer kinetisk energi i rotasjon. Et fluid svinghjulet overfører rotasjon mellom akslene ved hjelp av akselerasjon og retardasjon av en hydraulisk væske. Uten hydraulikkvæske en væske svinghjul ikke ville fungere. Den hydrauliske væsken forbedrer den jevne driften av en flytende svinghjulet. I enkle flytende svinghjul, slik som de som brukes i sykler, kan den hydrauliske væsken være vann.
Shell

Et skall eller bolig må være en del av en væske svinghjul system. En olje-tett forsegling rundt akslene er også obligatorisk. Beholderen omfatter fluidet og turbinene. Huset må være veldig solid, svinghjul kan eksplodere mot overbelastning. Sikkerhetsventiler redusere behovet for tunge og dyre skjell i slike programmer som de flytende svinghjul komponenter som brukes i helikopter. Sikkerhetsventiler lufthull fluid for å beskytte mot eksplosjon. Boligene kan være laget av stemplet eller smidd stål.
Impellor /Turbine

En turbin er en rotasjonsmotor aktiveres av en strøm av hydraulikkvæske underlagt trykk. Turbinen er vanligvis laget med en rekke skovler på en sentral roterende spindel. Denne vifte-lignende komponenten er koblet til den inngående aksel. Turbinen er også kjent som pumpen eller impellor
Runner

Runner er koblet til drivakselen;. Det kalles også utgang turbin, løper eller sekundær hjulet. Denne kjører turbin roteres av en mover, som kan være en elektrisk motor. Den impellor bevegelse formidler både utover lineær og roterende bevegelse til væske. Den impellor og runner er en forsamling av roterende kniver. Den hydrauliske væsken kommer ut med høy hastighet fra pumpen, impinges runner blader og forlater løper i sakte fart.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133574.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance