Slik reparerer en Quarter Panel

En fjerdedel panel er stykke bilens kropp som er mellom fremre støtfanger og inngangsdøren eller bakdekselet og bakre støtfanger. Kvartal paneler er metall eller plast avhengig av bilmodell og ofte utsatt for bulker, riper og hull. Prosessen for utbedring av kvart paneler vil være omtrent det samme uansett hva kvartal panel er laget av. Dette vil være et tidkrevende prosjekt, men det er ikke vanskelig å gjennomføre og kan gjøres i garasjen din. Du trenger:
80 grit medium sandpapir
Varmt vann
Towel
130 fint sandpapir
Fender lappesaker
Auto spray primer
Auto spraymaling

Vis flere instruksjoner
en

Fjern kvartalet panel fra kjøretøyet i henhold til den spesifikke modellen. Vanligvis må du heve bilen, fjerne dekkene, ta av hjulet godt dekker, får under rammen, slik at du ser opp på innsiden av hjulet brønner og motorrom. Deretter fjerne boltene som fester kvartal panel til rammen med en skralle sett. Fjern alle ujevnheter, riper eller andre skjønnhetsfeil på kvartal panel med 80 sandpapir.
2

Tørk kvartalet panel rengjøre med varmt vann og håndkle. La kvartal panel helt lufttørke og den glatte ut kvartalet panel med 120 sandpapir.
3

Påfør kitt fra lappesaker til noen hull som kan være i kvartalet panel og la massen tørke helt. Glatte ut massen med 120 sandpapir for å få lappen skylle med kvartalet panel.
4

tørk kvartal panel rengjøre med varmt vann og håndkle. Tillat den fjerdedel panelet for å lufttørke og deretter bruke ett strøk av auto primer på overflaten av fjerdedel panelet. La primeren tørke.
5

Påfør så mange strøk med billakk til kvartal panel som du føler er nødvendig. La hvert strøk med maling tørke før du påfører neste. Når alle de strøk med maling er brukt, så la kvartalet panel tørke i 24 timer i et rent tørt sted.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133441.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance