Typer av gassrør Flares

Ofte billigere enn olje og elektrisk oppvarming, er naturgass brukt i mange programmer, inkludert matlaging på griller og ovner, varme vann, kjører ovner og varmeovner og drivstoff bærbare ildsteder og andre små husholdningsapparater og generatorer . Men fordi naturgass er brannfarlige og tyngre enn luft, hvis gasstilførselsledningene ikke er riktig tilkoblet, kan de lekke og forårsake brann eller eksplosjon. Gassledninger, derfor må kobles til med flare fittings eller andre godkjente passende metoder. Standard Flare Fittings

En type naturgass pipe fitting er vanlig blusse montering brukes i avløp. I denne metoden, har røret en mutter eller flare montering settes inn over enden, og deretter til slutt brennes ut eller utvidet ut, omtrent som i enden av en tuba eller annen kjegle formet gjenstand, ved hjelp av et spesielt verktøy som kalles en fakling verktøyet. Etter at dette er gjort, kan en andre kjegleformet montering settes inn i den nylig utbuet ende av røret, og mutteren som ble satt inn over enden av røret --- før den ble blusset --- kan strammes ned slik at metallet er klemt sammen, og hindrer enhver lekkasje eller andre problemer. Denne metoden er brukt med kobberrør for gassledninger.
Bølgepapp rustfritt stål rør --- Selv Fakling

En annen type rør blusse brukes med korrugerte rustfritt stål rør (CSST), som er en type av gass rør som er riflet, og at selv når fakler til armaturene er strammet. Ved hjelp CSST rør er vanligvis lett, så alt du trenger å gjøre er å klippe slangen til lengde, setter beslag over enden av slangen, og stram dem sammen. De vil knuse sammen og flare røret perfekt, uten behov for spesialverktøy. CSST slangen brukes i det naturlige gassindustrien som en trygg og effektiv metode for å koble gassledninger.
Double Fakling

Double fakling er en type gass Online fakkel som vanligvis finnes i høye trykk. Dobbeltklikk fakling innebærer begynner med en standard bluss, deretter rulle kantene på slangen tilbake over den første fakkel å skape en sterkere og mer rigid flare enn en standard blusse montering er i stand til å danne.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133722.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance