Slik fjerner du Transmission Fra en 1954 Chevy Bil

Overføring på en 1954 Chevy tjener samme formål som overføring på noen annen type bil. Det ligger ved siden av motoren, og bidrar til å holde den i skikkelig utstyr. Over tid, kan overføring gå ut og må skiftes helt ut. Dette kan være en utfordrende jobb og anbefales for profesjonelle mekanikere, men med de riktige instrukser og noen få verktøy, kan bileiere installere det selv. Du trenger
Skiftnyckel
Jack står
Jack
Pan
Vis flere instruksjoner
en

Slide en jekk under den fremre enden av bilen og heve den opp. Set jack står på hver side foran å holde Chevy opp og fjern jack forfra. Gjenta prosessen for baksiden av bilen.
2

Sett en panne under overføring og drenere væske i pannen. Koble shift linkage kommer fra overføringen. Fjern drivakselen. Løsne boltene som forbinder differensial på drivakselen med en skiftenøkkel. Ta drivakselen ut av overføringen.
3

Koble drivstoff linjer og fjerne dem og ledningsnettet fra girkasse. Fjern svinghjulet inspeksjonsluke og svinghjul til momentomformer bolter.
4

Fjern overføring til motor bolter med en skiftenøkkel. Se under Chevy hette og løsne bolten som holder peilepinnerør på plass med en skiftenøkkel. Ta ut peilepinnen røret og dekke åpningen i transmisjonshuset for å hindre forurensning.
5

Koble fra de kjøligere linjer og plugg eller dekke alle åpninger. Trekk overføring rett inn for å frigjøre den fra motoren. Senk overføring og fjerne den fra bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133839.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance