Slik fjerner Huck Bolts

Fjerne Huck bolter kan utgjøre forskjellen mellom å fikse hydraulisk utstyr og ikke være i stand til å bruke bilen, kassaapparat eller annet utstyr som bruker hydraulisk teknologi. Bolten skiller seg fra andre bolter, fordi det er lengre enn andre bolter, så det er brukt på større stykker av maskiner. Skjønt, med større stykker av maskiner, blir Huck bolt vanskeligere å finne og få til. En fokusert blåselampe kan bidra til å fjerne huck bolt uten å få hånden fanget. Du trenger
Propan blåselampe
Metal hammer
Vis flere instruksjoner
en

Hold blåselampe over Huck bolt. Trykk på "Lås opp"-knappen på siden av munnstykket eller aksel, avhengig av blåselampe.
2

Trykk på "Ignite" trigger til å fyre av en praksis flamme. Flammen bør være fokusert, men ikke stor nok til å varme opp hele overflaten som holder Huck bolt. Fokus flammen ved å vri munnstykket til høyre. For en større flamme, vri munnstykket til venstre.
3

Trykk på utløseren igjen og bruke flammen å smelte Huck bolt. Den tiden som trengs for å bruke flammen avhenger av størrelsen på Huck bolt.
4

Whack huck bolt med et metall hammer for å fjerne det fra overflaten. Gjenta denne prosessen med de andre Huck bolter for å fullføre fjerningen av Huck bolt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133764.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance