Hvordan en lyddemper Works

En bil skjerf fungerer ved enten spredendedesign lyden av forbrenningsprosessen med baffles eller dempe lyden. Et eksosanlegg kan utformes eller konfigureres på forskjellige måter for å deaden lyden fra motoren i forskjellig grad. Funksjon

En lyddemper ligger mellom katalysatoren og eksosrøret , ifølge CarInsurance.com . Forbrenning, som er en eksplosiv prosessen genererer gasser som forlater motoren under høyt trykk. Lyddemperen reduserer lyden av eksplosjoner og lar varme gasser å forlate via eksosrøret.
Typer

absorpsjon eller materiell - pakket lyddemper består av en perforert rør som er omgitt av støy -reduserende materialer laget av glassfiber eller stålull . En refleksjon lyddemper har interne barrierer som reflekterer lyden inne og avbryte den ut , ifølge 2CarPros.com . En reflektor er mer avansert og er vanligvis fullpakket med glassfiber for å ytterligere kutte ned på støy .

Tilleggsinformasjon

lyddempere ikke påvirke hestekrefter . Den øker ikke strøm , i motsetning til hva noen mennesker tror . Begrepet turbo skjerf refererer til en ettermarkedet begrensning skjerf , som kan eller ikke kan være en høyere kvalitet skjerf , ifølge NSXPrime.com .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133765.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance