Hvordan male en liten Block Engine

Anbefalt av motor byggherrer som Precision Engine.com; ferdig en liten blokk motor gjenoppbygge med en frisk belegg av utvendig motor maling hvis du ønsker å gjøre jobben riktig. Du ønsker å vite hvordan å male en liten blokk motor skikkelig fordi når den er brukt riktig, motor belegg beskytter utvendige flater mot oksidering (rust) og øker varmeoverføring under drift. Det er mange gode grunner til å male en liten blokk motor under en gjenoppbygging, her er fremgangsmåten for å gjøre det riktig. Du trenger
Small block motor
4-punkts motor stå
Tørkerom (rack)
Dupli-Color motor emalje (keramikk)
2-tommers maskeringstape
avis
Exacto kniv
Blyant
Vis flere instruksjoner
en

Fest blokken til en 4-punkts motor stativet på baksiden av motoren der det sikrer til overføring . Stram motoren stå boltene i overføring bolt hull i motorblokken. Slå motorblokken slik at toppen vender opp.
2

Tape alle kontaktflatene på motorblokken slik at motoren malingen ikke vil dekke disse viktige overflater. Bruk avis for å dekke store arealer som skal dekkes som inntak, i sylinderen åpninger, og bunnen av blokken hvor veivakselen går. Dobbeltsjekk at du har dekket alle de riktige motoren åpninger og ikke har dekket områder som du ønsker å male.
3

Tape hver liten blokk motor hodet med tape og avis. Dekk alle hode åpninger og sammenfattende flater før maling. Heng hver av de malte hodene til tørk. Bruk en butikk stativ som en hengende område vekk fra der du skal male.
4

Tape ventilen dekker, slik at innsiden av hver dekker ikke skal belegges som utsiden blir malt. Bruk tape og avis for å dekke innsiden av ventilen dekker hvor de går over motoren hoder. Heng malt ventil dekker med motoren drar til tørk.
5

Coat hver brakett og bolt med frisk motor maling for å beskytte den når den er installert. Trinser, luftrensere, batteri bokser og noe inne i motorrommet du ønsker uthvilt bør belegges for å fullføre restaurert utseendet til en liten blokk motor og motorrommet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133435.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance