Slik fjerner motoren i en Pontiac Bonneville

Fjerne motoren i din Pontiac Bonneville, med riktig verktøy og riktig kunnskap, bør ta en del av en dag. Enten motoren din låst opp, brent ut, eller du ønsker å erstatte den med noe med mer kraft eller bedre gass kjørelengde, fjerne en motor kan være hardt arbeid, så vil du kanskje ha en venn hjelpe deg. Du trenger
Engine heise
Wrench
Bucket
Jack
Jack stå
Ratchet sett
Vis flere instruksjoner
1

Plasser Bonneville, slik at du kan plassere motoren heise foran den. Åpne panseret og ved hjelp av en skiftenøkkel, fjerne boltene fra bærearmene på innsiden av panseret og ta av hetten. Koble den negative kabelen av batteriet. Løft fronten opp ut av bakken med jekken og hvile Bonneville på bukker.
2

Trekk pluggen ut av bunnen av radiatoren og la radiatoren renne i en bøtte. Fjern slangene fra radiatoren med skiftenøkkelen. Fjern viften og dynamoen med skiftenøkkel og skralle sett. Fjern boltene som fester radiatoren og ta ut radiatoren. Fjern drivstoff linjer og luftinntak med skiftenøkkel.
3

Løsne servostyring pumpen og air-condition kompressor med skiftenøkkelen. Trekk air condition kompressor og servostyring pumpe ut av veien, men la slangene koblet. Fjern de elektriske ledninger fra motoren. Fjern boltene fra eksosmanifolden og fjern eksosmanifolden med skiftenøkkelen. Fjern boltene som kobler motoren til overføring.
4

Slide under Bonneville og fjerne starteren og eksos rør med skiftenøkkel og skralle sett. Fjern boltene fra girkasse som kobles til motoren med en skiftenøkkel. Bruk en skralle sett til å fjerne boltene fra motorfester. Fjern jack står for under Bonneville og returnere fronten til bakken.
5

Koble kjedet på vinsjen til begge sider av motoren ved hjelp av motorfester og en bolt. Løft motoren ut av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133550.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance