Fordelene ved å bruke en tyngre svinghjul

En svinghjulet er en type container som kan generere og holde energi. Svinghjul er noen ganger brukt som et alternativ til batterier i biler og annen elektronikk. Det er noe uenighet om hvorvidt tyngre svinghjul er bedre å bruke enn lysere seg, lys svinghjul tilby raskere snu, men tyngre svinghjul kan operere med mindre energi. Det er andre fordeler med å bruke en tyngre svinghjul, selv om de ikke alltid er det beste valget for hver del av utstyret. Pålitelighet

Ifølge Federal Energy Management Program (FEMP), tyngre svinghjul tilby mer pålitelig enn batterier. Dette skyldes i stor grad det faktum at tyngre svinghjul kan fullt ut strømmen opp innen ti til femten sekunder, og så snart den begynner å rotere svinghjulet energien vil fortsette å bli generert inntil kjøretøy eller andre maskinen er slått av. Kostnaden for vedlikehold og drift er også mye lavere for svinghjul fordi de ikke trenger å byttes så ofte som batterier.
Bilder Environmental Impact

Tyngre svinghjul er bedre for miljøet enn mange andre mekanismer. Svinghjul er vanligvis laget av naturlige materialer, som bidrar til å bevare miljøet. Den lave vedlikehold trekk ved svinghjul gjør dem også miljøvennlig, og fordi tyngre svinghjul roterer ved lavere hastigheter enn lettere svinghjul, de er enda lettere å vedlikeholde fordi de ikke slites ned så raskt.

Strømtetthet

kraft produsert fra en tung svinghjul er tettere enn det som er produsert og lagret i en lettere svinghjul. Effekttetthet er viktig for større gjenstander og kjøretøy, og det er derfor større svinghjul er mest effektive i disse større maskiner.
Kinetic Energy

Tyngre svinghjul kan generere og lagre mer kinetisk energi enn lettere svinghjul. Dette er på grunn av deres størrelse og vekt. Jo tyngre objektet, jo større fart, og jo større energi som kan frigjøres fra det objektet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133571.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance