Krav til ASE Test

The National Institute for Automotive Service Excellence er en frivillig sertifisering prosess for de personer i automotive service industrien. ASE ble grunnlagt i 1972 med mål om å bedre service i felt. Omtrent 385 000 mennesker i USA har ASE sertifiseringer som i 2010. En ASE sertifisert mekaniker eller bil spesialist er utpekt av en blå og hvit ASE Insignia. En liste over sine sertifiseringer vil også bli vist i bilmekaniker virksomhet. Erfaring

Enkeltpersoner som planlegger å bli ASE sertifisert må ha minst to-års hands-on erfaring i bransjen. Hvis denne informasjonen ikke har vært tidligere, må en Arbeidserfaring Rapporter være fullført før test registrering. Yrkeserfaring må stemme overens med den type sertifisering som blir opptjent. Det er mulig å ta eksamen før de to-års arbeidserfaring kravet er oppfylt. Imidlertid vil sertifiseringen ikke bli mottatt før kravet er oppfylt.
Bilder Work Innbyttere

Arbeidserfaring kreditt kan mottas for å fullføre formell opplæring for eksempel i videregående skole eller handel skolen. To måneder med skolearbeidet som ikke er knyttet til en teknisk eller handel skolen kan også erstatte en måned etter yrkeserfaring kravet. Gjennomføring av en læreplass eller en OEM-sponsorer program vil resultere i å oppfylle hele to-års yrkeserfaring kravet. Dette inkluderer å fullføre en tre eller fire års læretid program eller fullføre en to-årig program der den enkelte tjener en knytte grad eller tilsvarende sertifikat. Personer som planlegger å erstatte arbeidserfaring må gi en skole avskrift eller kopi av sertifikat for å bevise at opplæringen er gjennomført.
ASE Test

Den skriftlige ASE testen er gitt to ganger hvert år på mer enn 750 steder over hele USA. Noen tester er også tilbys av datamaskinen under fem-ukers sesjoner om vinteren og sommeren. Enkeltpersoner er testet i en rekke "serien" som fokuserer på ett område av bilindustrien. Test serien inkluderer bil /lett lastebil, skolebuss, elektronisk dieselmotor diagnose, motor maskinist og deler spesialist. Hver serie har et annet sett med krav til sertifisering, gebyrer og test spørsmål. Personer med ASE-sertifisering må teste hvert femte år for å opprettholde sertifisering. Praksis tester og tips for å forberede seg til testen er tilgjengelig på nettet. ASE mester tekniker status kan være tjent ved å sende et visst antall tester i én serie.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133647.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance