Defekte Audi Dynamo Symptomer

The dynamoen i en Audi er en viktig del av bilens elektriske system. Når du starter opp din Audi, skaper bilen først en gnist i motoren fra strøm som er lagret i batteriet. Når du kjører din Audi, begynner dynamo til å generere elektrisitet som den bruker til å fortsette å skape en gnist i motoren samt kjøre andre elektriske enheter og lade opp batteriet til neste gang bilen startes. En defekt dynamo kan bli oppdaget av noen få symptomer. Dødt batteri
p Hvis batteriet av Audi din har dødd, kan det være fra en defekt dynamo. Har batteriet testet, hvis du ikke allerede har, for å være sikker på at batteriet er fortsatt god. Hvis batteriet er bra, så har din dynamo testet. En defekt dynamo vil ikke overføre nok strøm til batteriet mens bilen kjører, slik at batteriet vil dø for tidlig. Motoren kan ha problemer med å snu over eller vil ikke slå over i det hele tatt etter at bilen har sittet i flere timer.
Blåst sikringer

En defekt dynamo kan føre til at sikringer i Audi for å blåse ut. Hvis forskjellige elektriske systemer i Audi din ikke fungerer, ta en titt på bilens sikringsboks. Erstatte eventuelle blåst sikringer. Hvis de samme eller enda mer sikringer kort tid etter, kan det være dynamoen produserer for mye strøm til bilen, og sikringene er å blåse ut fra økt elektrisk strøm.
Kjørelys

Audis frontlykter kan hjelpe deg å avgjøre om bilens dynamo går dårlig. Frontlys test må utføres utenfor og om natten, og krever to personer. En person starter bilen når den andre personen står 50 meter foran den. Med bilen i nøytral eller park, trykk ned på gasspedalen. Hvis lysene enten dim eller bli lysere, er det en indikasjon på at dynamoen i Audi går dårlig.
Battery Test

En annen måte å fortelle om dynamoen er døende på Audi er å teste dynamoen. Start Audi med panseret åpent. Mens bilen går på tomgang, fjerne negative kabelen fra batteriet. Hvis bilen boder ut eller slutter å kjøre, er det en indikasjon på dynamoen er sviktende. Hvis Audi fortsetter å kjøre uten et problem, er batteriet sannsynligvis den skyldige.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133593.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance