Hva er en Shift Solenoid i en 2003 Toyota Corolla ?

En magnetventil er en elektrisk drevet bryter. Bil forrett motorer er den mest kjente typen solenoid system , men mange biler med automatgir har også skift elektromotor. Funksjon

På 2003 Toyota Corolla , er skiftet elektrisk aktivert av et signal fra en overføring datastyring . Dette endrer tannhjul i bilen på forhåndsinnstilte punkter .
Magneter Problemer

Ifølge Toyota kan noen 2003 corollas vise MIL ( vedlikehold indikatorlampe) "ON " med DTC ( diagnostisk problemer code ) P0770 lagret i ECM ( motorkontrollmodulen ) . Dette indikerer en "Shift Solenoid E Feil " feil. Toyota erkjenner at dette er en vanlig og kjent problem med 2003 Corolla .
Potensielle årsaker

Sannsynlige årsaker til shift solenoid feil på 2003 Corolla spenner fra en elektrisk feil på en dårlig torque converter clutch .
Oppløsning

Solutions omfatter en enkel erstatning databrikke for overføring kontrolleren, en ny solenoid eller omfattende arbeid på overføring . Vanligvis er det chip i overføring kontrolleren som svikter, og erstatte dette er den minst kostbare rute til å løse problemet. Toyota har gjort produksjonsendringer i senere modeller av Corolla linje for å eliminere problemet, men har ikke utstedt en tilbakekalling på 2003 -modellen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133836.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance