Hvordan rense en Flywheel

Bilens svinghjulet er direkte ansvarlig for overføring av kraften fra motoren til clutch av overføringen. En uren svinghjul dekket i olje, fett eller metall partikler kan tidlig slites ned overflaten av clutch plate, rane motoren din for strøm. Rengjør svinghjul grundig under overføring eller clutch vedlikehold for å sikre at kjøretøyet ikke lider unødig slitasje på utstyret. Du trenger
Rough fatet rengjøringsputen
Brake renere
Trykkluft kan
Vis flere instruksjoner
en

Vask hendene grundig med en mild såpe før du håndterer bilens svinghjulet. Fett og olje fra hendene kan skade overflaten av et svinghjul.
2

Spray en lett, jevnt lag med brems renere på overflaten av svinghjulet.
3

Skrubb overflaten av svinghjulet med den grove fatet Renseputen. Flytte hånden i små, sirkulære bevegelser mens skrubbe å hindre gouging overflaten på svinghjulet.
4

Spray overflaten av svinghjul med brems renere igjen. Bruk en stor mengde renere på til svinghjulet å tvinge noen leftover partikler å dryppe bort.
5

La svinghjulet tørke i 2 til 3 minutter.
6

Trykkluften ledes på overflaten av svinghjulet for å fjerne eventuell gjenværende partikler eller skitt. Den komprimerte luften vil også tørke eventuelle gjenværende brems renere på overflaten av hjulet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133430.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance