Hvordan sende en klage til Ford Motors

Ford bil eiere er avhengige av sine biler for mange ting. De ønsker et trygt og pålitelig produkt, men noen ganger ting går galt og en enkel reparasjon blir til en kundeservice mareritt. Kontakte Ford Motor Company å klage og utbedre et problem er en grei prosedyre. Det er i hovedsak tre måter å klage til Ford: personlig, via telefon eller ved å skrive et brev eller en e-post. Du trenger
Telefon
Computer
Internet
Vis flere instruksjoner
en

Besøk forhandleren der du kjøpte din bil. Snakke med en selger eller kundeservice representant. Normalt vil dette være nok til å løse problemet. Hvis du fortsatt ikke har mottatt tilfredshet, ta opp problemet med enten salgssjefen eller leder av serviceavdelingen.
2

Ring Ford Customer Relationship Center. Noen ganger svikter forhandleren for å tilfredsstille kunden. Hvis dette er tilfelle, blir det nødvendig å kontakte ford motorer direkte. Du kan kontakte Ford på telefon 800-392-3673.
3

Skriv til Ford Motors. Du kan sende et brev skriftlig c /o Customer Relationship senter, PO Box 6248, Dearborn, MI 48126. Hvis du ønsker å sende en e-post, kan du gå til www.ford.com og klikk på "Kontakt oss" nederst på hjemmesiden. Klikk på "Ford", og du vil bli sendt til en sikker e-post siden. Velg din e-topic i drop-down menyen på toppen av skjemaet. Skriv din melding og fylle inn bilen og kontaktinformasjon. Når du er sikker på at skjemaet er ferdig, trykk på "Send"-knappen og send meldingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133870.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance