Hva er Liquid i væskefylte Auto målere ?

Standard auto målere har ingen væske fylling og er tilstrekkelig for daglig bruk. Målere i høy ytelse eller tung bruk biler er ofte fylt med visse væsker for å redusere støt og forbedre nøyaktighet. Glyserin

Glycerin er den mest brukte måle væske som det er lett tilgjengelig i alle apotek og gir pålitelig , grunnleggende ytelse. Den er ideell for normale temperaturområder og standard bruk av utstyr og er rimelig blir funnet i naturen og laboratoriet.
Silikon

Silikon væske er mindre vanlig og er hovedsaklig brukes i høytemperatur- situasjoner eller når målere forventes å tåle varme og kalde takket være dets delvis metallets natur . Silikon væsker er menneskeskapte og dannes når oksygen og silisium kombineres ved hjelp av svært høye temperaturer .
Isolering og silikonoljer

silikon blanding oljer og andre isolerende oljer er enda mindre vanlig enn silikon væske og finnes hovedsakelig i topp-end racing rigger . Disse målerne er foretrukket av profesjonelle syklistene på grunn av sin blanding av eiendommer . De er i stand til å tåle de mest ekstreme forhold som sine silikon flytende fettere , men har også større flyt og bevegelsesfrihet for de måle nåler takket være en lettere og mer flytende olje /silikon blanding .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133687.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance