Hvordan koble opp en motor Hoist for Engine fjerning

Motor taljer brukes av mekanikere til å fjerne motoren fra et kjøretøy. Disse løfteutstyr er konstruert for å løfte motorer av ulik størrelse og vekt, slik at de har ulike innstillinger for å sikre mest mulig fleksibilitet for produktet. Det finnes hundrevis av forskjellige typer og størrelser av motorer, så det er mange forskjellige måter å fjerne motoren fra bilen ved hjelp av vinsj. Hvis du kjenner noen grunnleggende tips, men så kan du heise en motor fra et kjøretøy. Du trenger
Fastnøkkel satt
3/8-inch skralle og socket satt
To 4-fots deler av tung kjetting
Vis flere instruksjoner

1

Åpne panseret på bilen. Lokaliser toppen av motoren og finne det tilnærmede midtpunkt av motoren. Drapere kjedene over dette midtpunktet, danner en "X"-form med kjedene.
2

Finn en bolt på motoren som kan fjernes, for eksempel en på inntaket manifold, eksos manifolder eller tilsvarende bolt. Denne bolten også burde være plassert ved siden av enden av den ene av de lengder av kjetting. Skru ut bolten med en fastnøkkel eller 3/8-inch skralle og socket.
3

Place kjeden mellom bolt og objektet det ble boltet til, deretter installere bolt med skralle eller fastnøkkel. Gjenta denne fremgangsmåten for de øvrige punkter på kjedene inntil hver kjettinglengde er boltet over motoren på to punkter.
4

se på enden av motoren heise hvor kroken møter armen. Se etter vekt merkingen på størrelsen på heise, som viser hvilken vekt sette heise er i stand til å løfte når armen er satt på det tidspunktet. Unbolt taljen arm med 3/8-inch skralle og socket og en fastnøkkel, skyv armen inn og ut av heise og installere bolten på vekten innstilling som passer for motoren din.
5

Fest kroken på armen av motoren heise til den omtrentlige midten av motoren, skyve kjedene inn i kroken til løfteutstyret er koblet til kjettingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133686.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance